Zonnepanelen reinigen

Solar Clean

Maximaal rendement uit uw zonnepanelen behalen? Laat uw zonnepanelen één à twee keer per jaar reinigen en ervaar de voordelen die dit met zich meebrengt. Tijdens een professionele reinigingsbeurt verwijderen we vuil en aanslag – zoals vogeluitwerpselen, aanslag door luchtvervuiling en algengroei – op vakkundige wijze.

Uw zonnepanelen op professionele wijze laten reinigen? Dak & Vastgoedonderhoud Van Gelder levert kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief.

06 – 246 41 115

Waarom reinigen

Het periodiek laten schoonmaken van uw zonnepanelen brengt verschillende voordelen met zich mee. Schone zonnepanelen wekken meer energie op waardoor u een hoger rendement behaalt. Daarbij verlengt u met een frequente reinigingsbeurt bovendien de levensduur en eventuele mankementen worden tijdig opgemerkt. Ook zien gereinigde zonnepanelen er stralend uit waardoor uw woning een verzorgde uitstraling heeft.

Waarmee reinigen

Voor het schoonmaken van de panelen gebruiken wij speciale reinigingsborstels en osmosewater, omdat dit de panelen niet aantast en bovendien geen strepen en/of vlekken achterlaat. Onze dakspecialisten gaan altijd op een zorgvuldige manier te werk om zo een fantastisch eindresultaat te garanderen.

Onze producten

Wilt u uw panelen jaarlijks door ons laten schoonmaken? Met een abonnement ontvangt u ieder jaar 10% korting op een reinigingsbeurt. Naast het schoonmaken van zonnepanelen zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van Solar Guard profielen en antivogelborstels. Hiermee wordt het probleem van nestende vogels definitief verholpen.

Meer weten

Heeft u een vraag over het laten reinigen van zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bezoek ook onze website voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Zonnepanelen reinigen in Brabant