Dakreiniging en coating

Door het regenachtige en vochtige klimaat in ons land verweerd het pannendak in een razendsnel tempo, met als gevolg dat groene aanslagalg en mos zich vormen op de dakpannen. Voornamelijk mos is een echte boosdoener, het mos vreet zich als ware in de dakpannen waardoor ze steeds brozer worden en gaten kunnen ontstaan. lekkages zijn dan een feit.

 

Door het regelmatig laten reinigen van uw pannendak, doormiddel van hogedrukreinigen en/of zandstralen, voorkomt u deze problemen en tevens verbeterd u het aangezicht van de woning. Naast het reinigen van het dak bieden wij ook de mogelijkheid om uw pannendak te laten coaten. Nadat wij het dak hebben gereinigd behandelen we de dakpannen met de speciale dakcoating.

 

Vooral bij oude en slechte daken is dit een echte aanrader, de dakpannen worden voorzien van een beschermlaagje waardoor ze weer een langere levensduur krijgen. Een bijkomend voordeel is dat het dak er weer als nieuw uitziet en dat voor aanzienlijk minder kosten dan als u een compleet nieuw pannendak laat leggen.

Dakreiniging en coating