Dakkapel

Kunststof dakkapellen

Onze kunststof dakkapellen zijn onderhoudsvrij, optimaal geïsoleerd en met diverse opties uit te breiden. De dakkapellen worden standaard bekleed met volkern plaatmateriaal (trespa). Een zeer duurzaam materiaal wat in vele kleuren verkrijgbaar is. De platen worden volledig verlijmd, dit geeft een fraai en strak geheel. Dit, in combinatie met een kunststof kozijn, geeft een onderhoudsvrije dakkapel.

 

Houtlook dakkapel

Wilt u geen onderhoud, maar toch een dakkapel die op hout lijkt? Dan kunt u kiezen voor een dakkapel met een houten look. Deze dakkapellen zijn onderhoudsvrij en worden bekleed met kunststof keralit materialen. Een kleurvast en duurzaam materiaal wat is vele kleuren verkrijgbaar is. Door de houtnerf die in het materiaal verwerkt is, en de keuze om tevens een kozijn met houtnerf te kiezen, is dit nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

 

Kunststof kozijnen in onze dakkapellen

Het kozijn is een essentieel onderdeel van de dakkapel en bij ons van hoge kwaliteit. In onze dakkapellen gebruiken wij kunststof kozijnen van het merk Rehau. De kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk en in vele kleurstellingen uit te voeren. Standaard wordt gebruik gemaakt van draaikiep ramen waardoor bewassing eenvoudig is. Beglazing is standaard HRR++ wat zorg draagt voor een optimale isolatie. Tevens is het mogelijk om jaloezieën te integreren in de dubbele beglazing.

 

Aluminium kozijn in uw dakkapel

Gaat uw voorkeur uit naar een onderhoudsvrij aluminium kozijn, dan is dat bij ons zeker mogelijk. Als u kiest uit volkern plaatmateriaal (trespa) of keralit als bekleding van de dakkapel, is uw dakkapel volledig onderhoudsvrij.

 

Opties:

Rolluik (elektrisch of handmatig)
Screen (elektrisch of handmatig)
Insecten hor
Vensterbank
Ventilatierooster
Jaloezieën geïntegreerd in de dubbele beglazing.