Dakinspectie Den Bosch

Dakinspectie Den Bosch

Een professionele dakinspectie in Den Bosch laten uitvoeren door een professioneel dak- en gevelbedrijf is altijd een goed idee. Bij Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder kunt u terecht voor een gratis dakinspectie in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in alle dakreparaties en -renovatie en bieden u een vakkundige dakinspectie. Of u nu een pannendak of plat dak heeft, wij hebben jarenlange ervaring en een team van vakkundige specialisten tot onze beschikking om ook uw dak te inspecteren.

 

Voorkom problemen door tijdige reparaties

Een inspectie van uw dak kan ervoor zorgen dat kleine lekkages of schade wordt gevonden nog voordat u hier iets van merkt. Uw dak lijkt in goede staat te zijn maar schijn kan bedriegen. Door de dakinspectie in Den Bosch kunnen dit soort kleine mankementen ontdekt voor voordat de problemen groter worden. En daarmee de schade, overlast en de kosten ook.

 

Ontvang een uitgebreid rapport met fotoreportage van uw dak

Voordat wij met uw dak aan de slag gaan kunnen wij ook uw andere daken, die wel in orde lijken, inspecteren. Na de dakinspectie in Den Bosch ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met een fotoreportage. In dit rapport worden de goede en slechte punten van uw dak besproken. Indien dit nodig en wenselijk is kunnen wij vervolgens een offerte voor u opstellen.

 

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een vakkundige dakinspectie in Den Bosch door de specialisten van Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 06 – 246 411 15.

Dakinspectie Den Bosch
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.