Dakdekker Nijmegen

Dakdekker Nijmegen

Voor het goed onderhouden van uw dak is regelmatige inspectie door een dakdekker voor Nijmegen en omgeving wenselijk. Hiervoor kunt u terecht bij Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder.

 

24/7 bereikbaar bij lekkages

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor reparatie en renovatie aan uw dak, ook voor reiniging en onderhoudscontracten kunt u terecht bij uw dakdekker voor Nijmegen en omgeving. Of u nu een bitumen dak of dakpannen heeft, wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken. We maken gebruik van de nieuwste technieken en met onze jarenlange ervaring krijgen we elk dak weer in de beste staat. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat is voor ons belangrijk. Net als service. Een lekkage is al vervelend genoeg maar het wordt nog vervelender als u lang moet wachten voordat uw dak gerepareerd wordt. Daarom is Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder 24/7 bereikbaar. Zo blijft u niet onnodig lang met uw lekkage zitten.

 

Een schoorsteenlekkage kan grote gevolgen hebben

Ook voor problemen met uw schoorsteen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw schoorsteen van binnen en van buiten renoveren. Bij schoorsteenlekkage kan er rookoverslast optreden. Met het risico op koolstofmonoxidevergiftiging. Laat oude schoorstenen altijd controleren voordat u de haard weer aansteekt. Ook voor uw eigen veiligheid en dat van uw gezin is het dus belangrijk om uw schoorsteen goed te onderhouden. Uw dakdekker in Nijmegen kan u hierin adviseren.
Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder, uw dakdekker voor Nijmegen en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dakdekker Nijmegen
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.