Dakdekker Eindhoven

Dakdekker Eindhoven

Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder is een allround dakdekker voor Noord-Brabant. Dus als u op zoek bent naar een dakdekker in Eindhoven dan kunt u ook bij Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder terecht.

 

Vervangen of repareren van uw platte dak

Wilt u uw platte dak vernieuwen of repareren? Wij kunnen uw dakbedekking vervangen

door bitumen, epdm of kunstof. Bij Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder bent verzekerd van een betaalbare prijs met de beste kwaliteit.

 

Renovatie van een pannendak

Ook voor een dakrenovatie van een pannendak kunt u terecht bij onze dakdekker voor Eindhoven en omgeving. U heeft hiervoor verschillende mogelijkheden zoals isoleren, het vervangen van de panlatten, het plaatsen van dakfolie, nieuwe dakpannen en nog veel meer.

 

Vervanging of renovatie van nokvorsten

Heeft u problemen met uw nokvorsten? Ook dan kan de dakdekker voor de regio Eindhoven u helpen. We kunnen de nokvorsten repareren of renoveren met Flexim, een kunstof dakmortel. U kunt er ook voor kiezen om alles te vervangen. Wij zorgen dan voor de montage van de onderliggende rij dakpannen met nieuwe nokvorsten, gemonteerd op ruiterrol.

 

Gratis dakinspectie

Weet u niet zeker wat er met uw dak moet gebeuren? Neem dan contact met ons op voor een gratis dakinspectie. Wij inspecteren dan uw gehele dak en kijken wat er aan moet gebeuren om uw dak tiptop te onderhouden. Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie door de dakdekker voor Eindhoven en omgeving? Bel of mail ons dan en maak een afspraak. U vindt onze contactgegevens op de website.

Dakdekker Eindhoven
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.