Dakdekker Breda

Dakdekker Breda

Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder is de dakdekker voor Breda en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alle soort dakonderhoud. Van het uitvoeren van dakinspectie tot dakvervanging.

 

Eerst een inspectierapport voordat de werkzaamheden starten

Voorafgaande aan het uitvoeren van werkzaamheden aan het dak, zal een dakdekker in Breda het dak inspecteren en een rapport opstellen, voorzien van foto’s. Aan de hand van de vastgestelde gebreken, wordt een offerte opgesteld voor het uitvoeren van de dakrenovatie door de dakdekker in Breda. Na akkoord en ondertekening van de offerte wordt overgegaan tot het uitvoeren van de renovatie- en herstelwerkzaamheden aan het dak.

 

Daklekkages worden snel verholpen

Heeft u last van een lekkage aan uw dak? Dat is ontzettend vervelend en u wilt natuurlijk dat de lekkage snel en vakkundig verholpen wordt. Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder is 24/7 bereikbaar. U hoeft daardoor niet onnodig lang met uw daklekkage te blijven zitten. Dat is onze service. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te woord te staan en om uw dak weer te repareren.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een betrouwbare en betaalbare dakdekker in Breda nodig? Aarzel dan niet langer en neem geheel vrijblijvend contact op met Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder. Laat u informeren over de vele mogelijkheden voor het uitvoeren van een renovatie, vervangen van de dakbedekking en het opheffen van lekkages aan het dak. Wij zijn telefonisch bereikbaar maar u kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dakdekker Breda
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.